.

.

Набор от бита с Квадратна гнездо, 1/2, 12-Акупресура Квадратно Шлицевое Длето От Хромованадиевой Стомана Xzn Със Здрава Конструкция, За Ремонт на Авто, Аксесоари За Авт?

Набор от бита с Квадратна гнездо, 1/2, 12-Акупресура Квадратно Шлицевое Длето От Хромованадиевой Стомана Xzn Със Здрава Конструкция,

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

?? Отлична производителност?? Дюза за квадратен ключ 1/2 инча Внимателно изработен и проектиран от висококачествени материали за увеличаване на усукване и несравнимо твърдост, на пълното съпротивление на ржавлению и корозия, благодарение на напълно отполированным, хромирано огледално жакове и работа с бита фосфатом цинк ??Задълбочено тестване??Произведени в съответствие с оригинални заводскими спецификации.Задайте спазването на стандартните изисквания и стриктно следвайте заводскому контрол на качеството. Строги стандарти за качество, за да се гарантира добро качество, използване на мощност, сигурност и доверие. ?? Отлична производителност?? Квадратна капачка за ключ 1/2 инча Внимателно изработен и проектиран от висококачествени материали за увеличаване на усукване и несравнимо твърдост, на пълното съпротивление на ржавлению и корозия, благодарение на напълно отполированным, хромирано огледално жакове и работа с бита фосфатом цинк. ?? Отлична производителност?? Квадратна капачка за ключ 1/2 инча Внимателно изработен и проектиран от висококачествени материали за увеличаване на усукване и несравнимо твърдост, на пълното съпротивление на ржавлению и корозия, благодарение на напълно отполированным, хромирано огледално жакове и работа с бита фосфатом цинк. ?? Отлична производителност?? Квадратна капачка за ключ 1/2 инча Внимателно изработен и проектиран от висококачествени материали за увеличаване на усукване и несравнимо твърдост, на пълното съпротивление на ржавлению и корозия, благодарение на напълно отполированным, хромирано огледално жакове и работа с бита фосфатом цинк. ?? Отлична производителност?? Квадратна капачка за ключ 1/2 инча Внимателно изработен и проектиран от висококачествени материали за увеличаване на усукване и несравнимо твърдост, на пълното съпротивление на ржавлению и корозия, благодарение на напълно отполированным, хромирано огледално жакове и работа с бита фосфатом цинк. ?? Отлична производителност?? Дюза за квадратен ключ 1/2 инча Внимателно изработен и проектиран от висококачествени материали за увеличаване на усукване и несравнимо твърдост, на пълното съпротивление на ржавлению и корозия, благодарение на напълно отполированным, хромирано огледално жакове и работа с бита фосфатом цинк. ?? Лесен за използване??Беседки от закалена хромованадиевой стомана подобрява мощност на въртене и намалява износването, увеличаване на мощността на завоя.Идва с удобен край тренировки с точна фаской за плавно въвеждане.Размер, отпечатани на повърхността на гнездото за ускоряване на разпознаване.

Основни характеристики

Item Type:
Square Socket Bit Set
Material:
 Chrome-Vanadium Steel
Toolbox Color:
Blue
Square Wrench Connector Size:
Approx. 1/2in (12.5mm)
Bit Specifications:
M5, M6, M8, M9, M10, M12, M14, M16 (Length:
Approx. 55mm/2.2in)
M5, M6, M8, M9, M10, M12, M14 (Length:
Approx. 100mm/3.9in)
M5, M6, M8, M9, M10, M12, M14 (Length:
Approx. 140mm/5.5in)
M8, M10, M12, M14 (Length:
Approx. 200mm/7.9in)
(Manual measurement may have a deviation of 1-2 mm):
Fitment:
1/2 inch square wrench interface/air wrench/power rod, etc.
Application:
Household, automobile, etc.
Package List:
26 x Square Socket Bit 1 x Tool Box:
Note:
Please allow 1?2mm difference due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория