.

.

Abaodam 5шт Ръчно Камбанка Кученце Играчка Детски Плюшени Играчки Новородено Играчка Кученце Пръстен Дрънкалка Кученце Играчка За никнене на млечни зъби, Детски Горс?

Abaodam 5шт Ръчно Камбанка Кученце Играчка Детски Плюшени Играчки Новородено Играчка Кученце Пръстен Дрънкалка Кученце Играчка За

BGN 16.63
Брой продукти
Налично за поръчка

дърво, плетенеМультяшные дрънкалки за ръце : воплощайте музикални мечтите на децата си и следвайте ги расте щастливо.Детски музикален шейкър : детска музикална играчка за подобряване на креативност, концентрация, развитието и интелекта на децата.Детски играчки : Играчка-дрънкалка може подобряване на координацията на движенията на детето и да стимулира интереса на детето към занимания.Детска играчка : децата могат да научат нещо полезно за музикални инструменти, докато се забавляват.Развитие на играчка за деца : ??ДЕТСКО пръстен тропане??Помага да се развие при деца, практически умения и визуално-моторна координация, зрителни тренировка, чувство за допир, слухова тренировка.Звуци ще разширите сензорни възможности деца, модели ще ви помогнат да следите за зрението.Можете също така да се треса дървена м, за да тренира си ухо.Пратката включва 5 играчки-дрънкалки Характеристики -Цвят : Сив играчка за утеха на новороденото -Размер : 14,00 X7,00 X6,00 см / 5,50 X2,75 X2 детска играчка. -Материал : дърво, възли играчки-дрънкалки, за разклащане на Детска играчка-дрънкалка е с компактен размер, безопасно и чудесно за деца, които играят дрънкалки с меки животни. -Детска музикална играчка, до голяма степен за подобряване на творчеството на децата, концентрация, развитието и интелект, детска дрънкалка. -Компактен размер, лек, лесен за пренасяне, вие можете да ги вземете на всички места, които искате, сладки бебешки дрънкалки. - Е направена от висококачествен естествен материал, достатъчно здрав и безопасен за използване на играчки-погремушками за новородени. - Задължително нещо, което за детски партита, която може да отговори на нуждите на различни деца в една плюшена погремушке за деца.Информация за товарахноворожденные играчки са Подходящи за игра на детето и подобряват неговите зрителни и слухови усещания.mha plush Е много забавна е играчка и може да бъде използвано за началото на обучението.преносими възли дрънкалки, Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни за използване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория