.

.

Реколта Стенни аплици Licperron, Промишлени Аплици За Стена осветление, Антикварни Черни Стенни Аплици с възможност за Регулиране на 240 Градуса за Ресторанти, Галерии, ?

Реколта Стенни аплици Licperron, Промишлени Аплици За Стена осветление, Антикварни Черни Стенни Аплици с възможност за Регулиране

BGN 15.50
Брой продукти
Налично за поръчка

Ако ви е трудно да го инсталирате, моля, назначи лицензиран електротехник, който ще направи това за васЗа увеличаване срока на услугата, моля, инсталирайте и използвайте го на сухо място.Не докосвайте електрическата крушка, когато тя работи добре.Съхранявайте запалими материали далеч от лампата. Преди да подмените електрическа крушка, изключете подаването на електроенергия и дайте на електрическата крушка се оставя да изстине. 【Одобрение UL】 Целия комплект осветление галерии одобрен от UL, че е по-безопасно, отколкото други, които са изработени само от щепсел и контакт или адаптери със сертификат UL.Ние внимателно ще проверим, преди да изпратите, за да се предотврати появата на драскотини и да ви позволи да получите перфектния монтиран на стената лампа. 【Спестете пари и време】 Нашите стенни аплици, изработени от висококачествени материали и боядисани с боя за печене, изящна изработка, дълъг срок на експлоатация ще ви помогне да спестите пари и време при смяна на осветителни тела.Моля, внимателно да се запознаете с нашата таблица с размери преди да купите, е добре да се използва скала за измерване на място, което искате да инсталирате, за да се уверите, че нашият окачен лампа може да се инсталира перфектно. 【Лесна инсталация】 Нашите стенни осветителни тела-аплици са лесни за инсталиране, изискват връзка, без включване / изключване.Нашите промишлени стенни аплици имат регламентирана главата на 240 градуса, което може да отговори на вашите нужди за осветление.В комплекта е включено всичко за инсталация (плафон, розета, лампа и фитинги). Забележка : електрически Крушки в комплект не са включени.Съвети : можете да настроите с подсветка на шайби, както е показано в коментарите на други хора. 【Широко приложение】 Стенни лампи Edison съчетават в себе си модерен и ретро стил и е идеално ще прославят вашия тоалетка, галерия, спалнята, коридора, кафе и офис.Вие дори можете да зададете стенни аплици на открито. гаранция за стенни аплици edison е 1 година, а ние предлагаме резервни части за поддръжка, ако имате някакви въпроси относно нашите пури в ограничени бройки стенни аплици, моля, свържете се с нас.

Основни характеристики

Type :

Подобни продукти в категория