.

.

За еднократна употреба, Кутии за кифли SHALLIVE на Великден в Розов десен на Точки и Райета, с Шоколадово-апликации ягоди Кутии по 30 грама, Предварително Събрани, с проз?

За еднократна употреба, Кутии за кифли SHALLIVE на Великден в Розов десен на Точки и Райета, с Шоколадово-апликации ягоди

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

√ БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ Благодарение на предварително собранному дъното, просто щракнете върху страничните стени кутии за кифли, и те автоматично потъватИма инструкции за сглобяване. √ ЗДРАВА и РЕГУЛИРУЕМА ПОСТАВЯНЕ на Здрава поставяне държи на cupcake на място и го предпазва от разваляне глазура.Диаметър на откъснат лист може да се регулира, за да той се приближаваше, както за стандартната, така и за мини торта. √ СЪХРАНЯВАЙТЕ ПРЕСНИ КИФЛИ Изработени от перерабатываемой хранително-вкусовата картонена хартия, индивидуални контейнери за кифли запазват само че испеченные кифли свежи и влажни, което е различно от пластмасови контейнери за кексчета. √ РАЗМЕРИ И СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО с Размери кутии за кифли в сглобени представляват 3,4 × 3,4 × 3,4 инча, а диаметърът на откъснат лист варира от 1,8 до 2,4".Размерът на прозореца е 2,1 на "Ш × 4" Л. На всяка опаковка включва 30 кутии за розови кифли и 30 притурки за кифли, които се формират на самолет за по-лесно съхранение.Cupcake в комплекта не е включена. √ ДОСТОЙНА за ПОДАВАНЕ на заявка ЗА ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ на Нашата кутия с лакомства са идеални за "минаващи покрай" или социално отдалечени събития.Голям прозрачен прозорец както отпред, така и отгоре поддържа приличен вид на вашия десерт, без излагане на въздух, което да се хареса на гостите на сватбени тържества, коледно парти, рожден ден, детски празник за момчетата и момичета, както и продажбата на печене, където като консумативи за печене се използват кутии за кифли на едро.Кутии за кифли с витринным прозорец и сменяема вложка запази вашите предложения за кифли красиви и трайни.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория