.

.

Профили EVTSCAN lazy Susan, Тежкотоварни Алуминиеви Въртящи се Въртяща маса Lazy Susan, Въртяща маса с Кръгла Въртяща се плоча, Обков за кухненско масата за хранене (4 инча)

Профили EVTSCAN lazy Susan, Тежкотоварни Алуминиеви Въртящи се Въртяща маса Lazy Susan, Въртяща маса с Кръгла Въртяща се

BGN 6.49
Брой продукти
Налично за поръчка

【Различни размери по желание на】- Нашия въртящ се лагер от два тежкотоварни алуминиева сплав с няколко размера по ваш избор : 4 инча, 6 инча, 8 инча, 10 инчаТой е дебел и значително подобрява носещата способност, всички размери на детайлите са показани на фигура. 【Пътека подвижен шарикоподшипника за плавно въртене】 - Спретнат няколко топки, носещи прави завой въртяща се плоча по-гладка.Тази кухненска поставка с противоскользящими гумени крака.Можете да теглите гумени крачета и монтирани въртяща се маса, винтове, в него има през дупки и предварително пробити дупки. 【Материал премиум-клас и носещи с високо натоварване】- Нашето управляемият пръстен Мързелив Сюзън се отличава с добро качество и висока производителност, произведени от ултра силна алуминиева сплав, устойчив и коррозионностойкого в сравнение с обикновеното пластмасово роликовым подшипником мързелив сюзън.Можете да изберете материала на плота, като дърво, стъкло, мрамор, в съответствие със стила на вашия дом. 【Внимание】- В лагера на търкаляне се използват елементи на подвижния елемент за поддържане на разделението между движещите се части, за да се намали триенето при въртенето и да издържат на радиални и аксиални натоварвания, както запечатани лагери са смазани с масло, затова трябва периодично да се прилага смазване в зависимост от използването. 【Широко приложение】 - Въртяща се маса, Lazy susan отличен за декорация на торти, стойка за ТЕЛЕВИЗОР-монитор, ремонт електроника, подложки за скулптури, кетъринг услуги, демонстрации на храни, сервиране.Описание : -Обзавеждане на Lazy susan са произведени от ултра силна алуминиева сплав, устойчив и коррозионностойкого. -Тези лагери могат да се завинтва или защитено, тъй като те са пресечната дупки и предварително пробити дупки. -Алуминиев сачмен лагер за въртящия се плот отличен за декорация на торти, стойка за ТЕЛЕВИЗОР-монитор, ремонт електроника, подложки за скулптури, кетъринг услуги, демонстрации на храни, сервиране.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория