.

.

Принтер за бележки Phomemo M03 - 2022 Обновяване на Преносим принтер серия M02, за термобумаги ширина 2 и 3 инча, безжичен Преносим мобилен принтер с Bluetooth, подарък за мама, на ?

Принтер за бележки Phomemo M03 - 2022 Обновяване на Преносим принтер серия M02, за термобумаги ширина 2 и 3 инча, безжичен Преносим

BGN 31.60
Брой продукти
Налично за поръчка

√ Качество на печат и безжична връзка : преносим термопринтер Phomemo M03 bluetooth не се нуждае от касети, тонери или ленти Фотопринтер M03 се свързва към смартфоните и планшетам с Android 4.Това е фантастична идея за подарък по всяко време. √ Пускайте своите проекти : нашият безжичен портативен принтер M03 тежи по-малко от килограм.Бързо да се създаде и предоставя прекрасни разпечатки, които могат да отклеивать и записвам навсякъде.Отличен за албуми на работния план, бележки, бележки, списък за пазаруване и много други.Съвместим с хартия на две формати, 2 или 3 инча (50-53 мм или 77-80 мм).Само черно-бяло разпечатване. √ Портативен дизайн, зареждане Type-c : Проста стилна форма и портативен размер 5.1 Инча (145*67*54 мм). Вградена литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет 2200 mah, която с помощта на метода на зареждане Tpye-C. 48 часа в режим на готовност. √ Универсален и компактен : принтер M03 е предназначен за разширяване на възможностите thermal.Съвети : Бутон за превключване на принтера се намира вдясно, и вие трябва да натиснете бутона -> отваряне на принтера -> извличане на хартия с дължина около 5 мм от тавата за хартия, поставете я в слота за карта на принтера -> затваряне на принтера -> да се Насладите на печата. √ Печат в ДВИЖЕНИЕ : изтеглете приложение за създаване на колажи и персонализирайте снимките си с помощта на забавни стикери, интересни рамки, смешно текст и други персонализирани елементи.Попълнете редактиране, след което изчакайте, за миг печат по-малко от 20 секунди. √ Качество на печат и безжична връзка : преносим термопринтер Phomemo M03 bluetooth не се нуждае от касети, тонери или ленти. Фотопринтер M03 се свързва към смартфоните и планшетам с Android 4.Това е фантастична идея за подарък по всяко време. √ Пускайте своите проекти : нашият безжичен портативен принтер M03 тежи по-малко от килограм.Бързо да се създаде и предоставя прекрасни разпечатки, които могат да отклеивать и записвам навсякъде.Отличен за албуми на работния план, бележки, бележки, списък за пазаруване и много други.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория